• Ramada Constanta by Wyndham
  • Ramada Constanta by Wyndham
  • Ramada Constanta by Wyndham

Bine ati venit la Hotel Ramada by Wyndham Constanta!

Hotelul Ramada by Wyndham Constanta s-a nascut din dorinta de a oferi o experienta la cele mai inalte standarde. Amplasat in Mamaia, pe malul lacului Tabacariei, in apropierea Satului de Vacanta, la mai putin de 10 minute de mers pe jos fata de plaja, hotelul Ramada by Wyndham Constanta este o locatie de 4 stele, inaugurata in anul 2017, parte a celui mai mare lant hotelier din lume, Wyndham Hotels & Resorts.

Hotelul poate raspunde cu succes si celor mai exigente pretentii si este atat un concept de business, cat si unul de leisure, ce ofera o gama variata de facilitati, atat pentru cazare si masa, cat si pentru organizare de evenimente corporate si evenimente festive.

Pe langa cele 172 de camere si apartamente spatioase, cu suprafete de la 38 mp la 120 mp, utilate in stil modern si exclusivist, hotelul pune la dispozitie 4 sali de conferinta cu capacitati de pana la 220 locuri, cu dotari de ultima generatie, un restaurant cu meniu international cu influente mediteraneene, un bar si un sky bar, ce impresioneaza prin vederea panoramica spectaculoasa, de neuitat, asupra lacului si Marii Negre. De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie, subterana si exterioara, cu o capacitate de 120 de locuri, oferita in mod gratuit oaspetilor.

REZERVARI
Booking.com - Ramada Constanta