• Ramada Constanta by Wyndham
  • Ramada Constanta by Wyndham
  • Ramada Constanta by Wyndham

Bine ati venit la Hotel Ramada Constanta by Wyndham!

Hotelul Ramada Constanta by Wyndham s-a nascut din dorinta de a oferi o experienta la cele mai inalte standarde. Amplasat in statiunea Mamaia, in apropierea Satului de Vacanta, la doar 5 minute de mers pe jos fata de plaja, hotelul Ramada Constanta by Wyndham este o locatie de 4 stele, inaugurata in anul 2017, parte a celui mai mare lant hotelier, Wyndham Hotels & Resorts.

Recunoscut de catre clientii care ne-au trecut pragul ca un adevarat simbol al excelentei, hotelul Ramada Constanta by Wyndham poate raspunde cu succes si celor mai exigente pretentii. Fiind atat un concept de business, cat si unul de leisure, hotelul ofera facilitati atat pentru cazare si masa, cat si pentru organizare de evenimente corporate sau evenimente private.

Hotelul dispune de 170 de spatii de cazare utilate in stil modern si exclusivist, cu suprafete de la 38 mp pana la 120 mp, 4 sali de conferinte cu o capacitate totala de pana la 415 de locuri, un restaurant cu design elegant, un bar ideal pentru socializare si un sky bar, ce impresioneaza prin privelistea spectaculoasa, de neuitat, asupra lacului si Marii Negre. De asemenea, hotelul pune la dispozitie parcare proprie, subterana si exterioara, cu o capacitate de 120 de locuri, oferita in mod gratuit oaspetilor nostri.

REZERVARI
Booking.com - Ramada Constanta